DESPRE NOI

HDL Union și-a dedicat activitatea îmbunătățirii calității vieții oamenilor și a comunităților prin aprovizionarea cu echipamente medicale premium de ultimă generație.

HDL Union ajută la dotarea centrelor medicale și stimulează sustenabilitatea oferind instruire și echipamente biomedicale organizațiilor din domeniul sănătății și profesioniștilor din domeniul medical.

Echipa HDL Union este formată din oameni tineri, profesioniști, pregătiți pentru a întâmpina orice situație apărută pe parcursul parteneriatului nostru. HDL Union își dorește ca fiecare experiență pe care o trăiești să fie una plăcută, tocmai de aceea fiecare relație pe care o avem cu un client sau furnizor este bazată pe onestitate, transparență și încredere.

De-a lungul istoriei sale, HDL Union și-a bazat toate activitățile comerciale pe unul dintre cele mai importante principii și anume respect.

Respect pentru angajații și partenerii noștri, pentru clienții pe care îi deservim și pentru distribuitorii care colaborează cu noi. Respectul este stima pe care o oferim altora și este ceea ce ne permite să stabilim relații pe termen lung, bazate pe încredere și progres.