Analizoare de coagulare

Timpul de coagulare este perioada necesară pentru ca o probă de sânge să coaguleze, in vitro, în condiții standard. În situația unei disfuncționalități, coagularea sângelui se face fie prea încet, ceea ce înseamnă risc de hemoragie, fie prea repede, ceea ce favorizează formarea de cheaguri sanguine.

Producatorul LumiraDx dezvoltă, fabrică și comercializează platforme de diagnosticare la punctul de îngrijire (POC). Analizorul de coagulare din portofoliul companiei noastre furnizat de către producătorul LumiraDx este eficient în monitorizarea terapiei cu anticoagulante, screeningul preoperator al hemostazei, monitorizarea functiei de sinteza proteica a ficatului, prin măsurarea Raportului normalizat international (INR).

Analizorul de coagulare din portofoliul companiei noastre furnizat de Micropoint Bioscience, Inc., producator de sisteme și soluții de testare rapidă, precisă, la punctul de îngrijire (POCT), reduce timpul necesar pentru diagnosticarea unui eveniment cardiac care poate fi un factor cheie în salvarea vieții pacienților cu afecțiuni cardiace acute.